Test av termisk kikkert Dali S240.

Termisk kikkert lar deg oppdage og overvåke små varmekilder,  fordi en termisk kikkert kan observere objekter som en ikke kan se med andre optiske enheter. For eksempel er det mulig å observere mennesker og dyr gjennom tåke og røyk, eller buskas og kratt. Termisk kamera kan du kjøpe her: https://www.kikkertsalg.no/

Dali S240 er et lite, enhånds-kamera som gir krystallklare bilder selv i full mørke. Det kan brukes til jakt for å søk, lokalisere og observere dyr for jakt. I tillegg til jakt kan det brukes med høy effektivitet for sikkerhet, redning og søkeoppgaver. 50 Hz bildeoppdatering gir et kontinuerlig godt og fullstendig bilde. Takket være 25mm-objektivet og en skjerm på 384×288 pixel , gir det et bredt synsfelt og en deteksjonsavstand på 750 meter.

Med sin ergonomiske design er den enkel å holde i hånden mens brukerens andre hånd er fri. Praktiske knapper gir enkel kontroll over den enkle menyen. Den blir slått på i løpet av noen sekunder , så den er klar til bruk nesten umiddelbart. Den fungerer helt lydløst i forhold til andre merker. Den tilpasser seg automatisk til temperatur, det kreves ingen konstant eller støyende kalibrering. Den er støt sikker inntil en meter og vanntett. Den er laget for bruk under ekstreme forhold.

Med 2x, 3x og 4x digital zoom er detaljene lettere å observere.  Svart , hvit og rød utheving hjelper brukeren i lokalisere objekter i forskjellige terreng- og temperaturforhold. Det gir en optimal følsomhet.  Den Hottest Search-funksjonen indikerer den varmeste varmekilden på skjermen. Dette gjør det enklere å finne det du leter etter. Om nødvendig, kan en slå på den innebygde laserpekeren. Dette for at brukerens partner kan se hvor kameraet peker på. Denne funksjonen kan være nyttig under redningsoppgaver. 

Den har innebygd Wifi-sender og med en mobilapplikasjon , kan bildet overføres og registreres på både Android- og IOS-telefoner og nettbrett. Videokabelen som følger med enheten, kan brukes til å ta opp bildet av enheten i PAL-format.

Det innebygde batteriet fungerer i mer enn 5 timer.  På Dali S240 trenger du ikke å plages med å skifte utladede batterier.  Enheten kan lades med en USB-laderkabel fra en PC eller en hvilken som helst mobiltelefonadapter fra en 230V strømkabel. 

DALI teknologi er ingen nykommer på markedet. Selskapet ble etablert i 1984 og er en hi-tech bedrift. Etter over 35 års kreativitet og innovasjon er DALI en av de største produsentene og leverandørene av termisk bildebehandling og digital videoopptaking. DALI er den første børsnoterte virksomheten innen IR-kameraer og sikkerhet i Kina. Selskapets aksje ble vellykket offentliggjort på Shenzhen børs den 18. februar 2008. Dali er kjent for å ha levert materiell til det kinesiske forsvaret og termisk utstyr til norsk industri i flere år.

Dali S240 er muligens det beste på markedet når det kommer til pris kontra ytelse. Dali S246 med 35 mm objektiv er også vært å merke seg med en observasjonsevne helt ut til 1600 meter. Dali S240 og S246 har mange av de samme funksjonene. Dali S240 leveres også med 19 mm objektiv. Den modellen har ikke WIFI overføring.

Vi anbefaler nattesynskameraer og termiske kameraer til profesjonelle jegere for å utføre deres arbeidsoppgaver!

Distributør og importør av termisk kamera og kikkert: https://www.kikkertsalg.no/

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.